Vinkort

Ønsker De mere information angående vores vinudvalg, er De velkommen til at kontakte os.​​

Ken Forrester Sparklehorse MCC
Denne årgangs Champagne er fremstillet på 100% håndhøstede Chenin Blanc druer fra Kens egne vinmarker. Ekstremt fin og vedholdende mousse. Elegant men intens bouquet med noter af mandelblomst og Reinette æbler; let krydret og med strejf af brioche. Forførende og elegant smag med en meget vedholdende fløjlsagtig mundfylde, hvori man finder lyse frugtige noter af modne æbler og abrikos med delikate strejf af gær og mandler.

 
​395 kr 

Pr glas: 80 kr

Spice Route Saffron Rosé
Flot Rosé fremstillet på 100% Grenache. Vinen har en flot og lys saffron farve. Bouquet af røde bær og vinen rummer en flot og valafbalanceret syre på paletten. Passer perfekt til mad (fisk, skaldyr, kylling m.v.)

 
​275 kr
​Pr glas: 55 kr

David Finlayson Sauvignon Blanc

Ren, superfrisk og sprød Sauvignon Blanc med en fin bouquet med antydning af figner, citrusfrugter og hyldeblomst. En klar og elegant smag som slutter med et strejf af mineralitet.

 

195 kr

Pr glas: 45 kr

Ken Forrester Reserve Chenin Blanc

​Duften rummer ekspressive nuancer af let eksotisk frugt samt et touch af vanilje, mandel og marcipan. Smagen er generøs fedmefuld med masser af mættende moden frugt i den lange finish.

 

 275 kr
​Pr glas: 55 kr

Lismore Chardonnay

Lismore Chardonnay har en stor bouquet af tropisk frugt med strejf af nødder og vanilje. Smagen er fyldig og komplekst sammensat, og munder ud i en skøn frisk finish med mineralske noter

 
​395 kr
​Pr glas: 80 kr

David Finlayson The Pepper Pot

Vinen forbløffer med sin begsorte farve og hyper-koncentrerede duft af mørke bær, blomme, mokka og muld. Smagen er fantastisk koncentreret og mættende

The Pepper Pot er et blend af 49% Syrah, 17% Mourvedre, 16% Carignan, 7% Tannat, 7% Grenache, 4% Cinsaut.

 
​195 kr
​Pr glas: 45 kr

Ken Forrester The Renegade

Vinen har en indtagende dybrød farve, en bouquet med masser af solbær, peber og krydderier, en fyldig og solmoden smag med strejf af mineralitet og en fin elegance. Fremstillet på Shiraz, Mourvedre og Grenache og har ligget 18 måneder på franske fade

 
​275 kr
​Pr glas: 55 kr

David Finlayson GS Cabernet Sauvignon

Vinen har en imponerende bouqueten, masser af fed, moden frugt vælder én i møde med strejf af hvid peber. Smagen er mørk og rank med en enorm kompleksitet og en underliggende, livlig syre.

 
​395 kr
​Pr glas: 80 kr

Dessertvin

GLEN CARLOU NATURAL SWEET CHENIN BLANC (375 ml)
Denne dessertvin har en lys gylden farve og en forførende duft af mandarin, crème brûlée og abrikos. Smagen er fuld af fyldige noter af valnød, ristet mandel og honning smukt kombineret med frisk citrusfrugt og flot syre til at spille op mod vinens sødme, fremragende struktur og længde.

 
​195 kr
​Pr glas: 50 kr