​Selskabslokaler til din fest

​Leder du efter selskabslokaler, hvor du kan holde en formidabel fest? Hos Udby Kro kan du holde fest. Vi har lokalerne til en hver fest. Vi er placeret i Lundby, hvor vi hjælper mange af indbyggerne, når de mangler festlokaler. Vi har flere kunder fra Præstø og Vordingborg men der er faktisk folk fra hele Sydsjælland, der vælger os, når de skal holde en fest.

​Vi har mange års erfaring med at køre selskaber på vores kro. Du kan vælge imellem forskellige lokaler, der alle byder på en god atmosfære. Når du vælger os, får du en venlig og imødekommende betjening. Det sikrer dig en fest, hvor du kan nyde det fuldt ud. Vi skal nok tage os af det praktiske lige fra madlavning, servering og oprydning.

Hvad koster det at leje festlokaler?

Når der skal holdes konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet, kan vi være den rette løsning. 

Du har mulighed for at vælge imellem flere forskellige retter, der kan serveres til festen. Vi fokuserer primært på klassisk, dansk mad, hvor de fleste kan være med. Vi har dog flere forskellige lækre retter og menuer at vælge imellem.

Prisen afhænger af flere ting. Det afhænger blandt andet af, hvor mange gæster du får, hvilken mad der skal serveres, og hvor længe festlighederne varer. Vi har dog fair priser, hvor de fleste kan være med. Er du på udkig efter et godt selskabslokale, kan vi derfor være en løsning, der er værd at overveje.

Vi kan hjælpe dig med lokaler til din fest

Når du skal holde selskab, kan vi være det helt rigtige valg. Vi står for det hele, og du kan give dine gæster den fulde opmærksomhed. Kontakt os hvis du vil høre mere om vores priser og muligheder.