​Selskabslokaler til din fest

​Leder du efter selskabslokaler, hvor du kan holde en formidabel fest? Hos Udby Kro kan du holde fest. Vi har lokalerne til en hver fest. Vi er placeret i Lundby, hvor vi hjælper mange af indbyggerne, når de mangler festlokaler. Vi har flere kunder fra Præstø og Vordingborg men der er faktisk folk fra hele Sydsjælland, der vælger os, når de skal holde en fest.

​Vi har mange års erfaring med at køre selskaber på vores kro. Du kan vælge imellem forskellige lokaler, der alle byder på en god atmosfære. Når du vælger os, får du en venlig og imødekommende betjening. Det sikrer dig en fest, hvor du kan nyde det fuldt ud. Vi skal nok tage os af det praktiske lige fra madlavning, servering og oprydning.

Hvad koster det at leje festlokaler?

Når der skal holdes konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet, kan vi være den rette løsning. 

Du har mulighed for at vælge imellem flere forskellige retter, der kan serveres til festen. Vi fokuserer primært på klassisk, dansk mad, hvor de fleste kan være med. Vi har dog flere forskellige lækre retter og menuer at vælge imellem.

Prisen afhænger af flere ting. Det afhænger blandt andet af, hvor mange gæster du får, hvilken mad der skal serveres, og hvor længe festlighederne varer. Vi har dog fair priser, hvor de fleste kan være med. Er du på udkig efter et godt selskabslokale, kan vi derfor være en løsning, der er værd at overveje.

Vi kan hjælpe dig med lokaler til din fest

Når du skal holde selskab, kan vi være det helt rigtige valg. Vi står for det hele, og du kan give dine gæster den fulde opmærksomhed. Kontakt os hvis du vil høre mere om vores priser og muligheder, på telefon 24 24 15 43, eller book på vores e-mail på udbykro@hotmail.com.​

Käthe Fugl fylder 80 år

Krokonen Käthe Fugl fylder 80 år søndag 31. marts, hvad der dog ikke får Danmarks ældste, aktive krokone til at overveje at forlade sin elskede Udby kro.

At hun blev krokone stod ikke skrevet i nogen stjerne, for Käthe Fugl voksede op i en jævn håndværkerfamilie på Stevns. Efter skolen blev det til en uddannelse på kontor og et liv som dyrlægekone.

Senere blev det suppleret med en uddannelse på Fröbelhøjskolen, hvad der fra 1977 til 1994 førte til ansættelse på Mogenstrup Skole, som dermed fik en lærer, der med smittende livsglæde og dynamik gjorde børnene nysgerrige på livet. Ikke mindst på naturen og alt det, der skete i klassens køkkenkrog.

Imens startede hun Käthes Køkken, der leverede mad ud af dyrlægehuset. Senere gjorde nogle venner hende opmærksom på, at den gamle kongekrone-kro i Udby skulle på tvangsauktion, og de overbeviste hende om, at den måtte være noget for hende. Så i 1994 købte hun den gamle landevejskro, der havde stået tom i to år.

Til sommer kan hun holde jubilæum efter 25 år, hvor hun har bespist selskaber fra det meste af Sydsjælland, og skænket tusindvis af kander kaffe. For Udby Kro har altid været stedet, hvor vejfarende tog sig en kop kaffe.

Kroen, plus hjemmet i Karrebæksminde, datteren Sus, gamle venner og to børnebørn kræver selvfølgelig opmærksomhed. Men gode bøger og blomster skal der også være tid til, siger krokonen. ”Det med Ældresagen må vente, til jeg bliver gammel”!

Udby Kros historie

Udby Kro er en gammel, kongelig privilegeret kro, af hvilke der findes 131 i Danmark. I 1283 bestemte Kong Erik Klipping, at der rundt i landet skulle oprettes kroer. Læs mere

Kontakt

Københavnsvej 588, 4750 Udby