Udflugtsmenuer- minimum 25 kuverter​

Det store kolde bord:​

2 slags sild, ½ kogt æg, varm rødspættefilet m/ citron og remoulade, røget laks, tarteletter m/ høns i asparges, ribbensteg m/ rødkål, lun leverpostej m/ champignon og bacon, osteanretning m/ frugt.​

Kr. 175,00 pr. couvert​

Forretter:

Gravad laks m/ rævesovs

Rejecocktail m/ flute og dressing

2 tarteletter m/ høns i asparges

Kold laks m/ rejer, salat og citron​​​

​Hovedretter:

Helstegt svinekam m/ tilbehør

Gammeldags oksesteg m/ tilbehør

Kalvesteg m/ tilbehør

Sprængt okseculotte m/ peberrodssauce​​

Desserter:​​

​Fløderand m/ frugt

Citronfromage​

Trifli m/ abrikoser

Hjemmelavet is m/ frugt

2 retter: 175,00

3 retter: 200,00

Kaffe med lagkage

68,00 pr. couvert

Kaffe m/ bolle og kringle

70,00 pr. couvert

En hovedret

135,00 pr. couvert

Kaffe

25,00 pr. couvert

Kroen har lokaler med plads til henholdsvis 20, 30, 40 og 100 personer.​

Jubilæum på Udby Kro

Den 17. oktober 2019 er en festdag på den gamle landevejskro, hvor Käthe Fugl med forbavselse har opdaget, at det er 25 år siden hun blev krokone.

Hvad der den gang fik alle med forstand på kroer til at ryste på hovedet – en pædagog, endda i moden alder og en usælgelig kro, der havde stået tom i to år – det ville aldrig gå!

Men nu er det altså gået i et kvart århundrede, fortæller krokonen med et smil. For når maden er god, og der er tid til en snak med gæsterne, ja så er det jo en fornøjelse, at være krokone på en landevejskro.

Selvfølgelig skal det fejres, og derfor inviteres kroens venner til reception fra kl. 15 til 18 den 17. oktober.