Udflugtsmenuer- minimum 25 kuverter​

Det store kolde bord:​

2 slags sild, ½ kogt æg, varm rødspættefilet m/ citron og remoulade, røget laks, tarteletter m/ høns i asparges, ribbensteg m/ rødkål, lun leverpostej m/ champignon og bacon, osteanretning m/ frugt.​

Kr. 175,00 pr. couvert​

Forretter:

Gravad laks m/ rævesovs

Rejecocktail m/ flute og dressing

2 tarteletter m/ høns i asparges

Kold laks m/ rejer, salat og citron​​​

​Hovedretter:

Helstegt svinekam m/ tilbehør

Gammeldags oksesteg m/ tilbehør

Kalvesteg m/ tilbehør

Sprængt okseculotte m/ peberrodssauce​​

Desserter:​​

​Fløderand m/ frugt

Citronfromage​

Trifli m/ abrikoser

Hjemmelavet is m/ frugt

2 retter: 175,00

3 retter: 200,00

Kaffe med lagkage

68,00 pr. couvert

Kaffe m/ bolle og kringle

70,00 pr. couvert

En hovedret

135,00 pr. couvert

Kaffe

25,00 pr. couvert

Kroen har lokaler med plads til henholdsvis 20, 30, 40 og 100 personer.​

Julefrokost frem til og med den 20. december 2020

Torsdage til søndage fra kl. 12:30 på Udby Kro, hvor jeg tilbyder en julefrokostplatte eller julesmørrebrød.

Julefrokostplatte kr. 179,00 pr. kuvert som indeholder:

Marineret sild​

Ribbensteg med rødkål​

Fiskefilet med remoulade

Æbleflæsk​

Ost​

samt tilbehør

Julesmørrebrød kr. 68,00 pr. stk.

Ribbensteg med rødkål​

Stegt sild med æblemos, løg og peberrod​

Fiskefilet med rejer og mayonaise, kr. 85,00 pr. stk.​

Æbleflæsk med stegt bacon​