Udflugtsmenuer- minimum 25 kuverter​

Det store kolde bord:​

2 slags sild, ½ kogt æg, varm rødspættefilet m/ citron og remoulade, røget laks, tarteletter m/ høns i asparges, ribbensteg m/ rødkål, lun leverpostej m/ champignon og bacon, osteanretning m/ frugt.​

Kr. 175,00 pr. couvert​

Forretter:

Gravad laks m/ rævesovs

Rejecocktail m/ flute og dressing

2 tarteletter m/ høns i asparges

Kold laks m/ rejer, salat og citron​​​

​Hovedretter:

Helstegt svinekam m/ tilbehør

Gammeldags oksesteg m/ tilbehør

Kalvesteg m/ tilbehør

Sprængt okseculotte m/ peberrodssauce​​

Desserter:​​

​Fløderand m/ frugt

Citronfromage​

Trifli m/ abrikoser

Hjemmelavet is m/ frugt

2 retter: 175,00

3 retter: 200,00

Kaffe med lagkage

68,00 pr. couvert

Kaffe m/ bolle og kringle

70,00 pr. couvert

En hovedret

135,00 pr. couvert

Kaffe

25,00 pr. couvert

Kroen har lokaler med plads til henholdsvis 20, 30, 40 og 100 personer.​

Påsken på Udby Kro:

Vi serverer påskebuffet palmesøndag, skærtorsdag, langfredag samt 1. og 2. påskedag fra kl. 13:00 til 16:00.

De samme dage samt påskelørdag fra kl. 17:00 til 20:00 serverer vi påskemenu.​

Påskebuffet kr. 168,00 pr. kuvert

3 slags sild

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Røget laks med røræg

Æg og rejer

Tarteletter med høns i aparges

Frikadeller med surt

Ribbensteg med rødkål

Grønsagstærter

Mix salat

Osteanretning med frugt.

Påskemenu kr. 268,00 pr. kuvert

Laksemad med røræg og asparges

Sprængt okseculotte tilbehør

Citronfromage.​