Udflugtsmenuer- minimum 25 kuverter​

Det store kolde bord:​

2 slags sild, ½ kogt æg, varm rødspættefilet m/ citron og remoulade, røget laks, tarteletter m/ høns i asparges, ribbensteg m/ rødkål, lun leverpostej m/ champignon og bacon, osteanretning m/ frugt.​

Kr. 175,00 pr. couvert​

Forretter:

Gravad laks m/ rævesovs

Rejecocktail m/ flute og dressing

2 tarteletter m/ høns i asparges

Kold laks m/ rejer, salat og citron​​​

​Hovedretter:

Helstegt svinekam m/ tilbehør

Gammeldags oksesteg m/ tilbehør

Kalvesteg m/ tilbehør

Sprængt okseculotte m/ peberrodssauce​​

Desserter:​​

​Fløderand m/ frugt

Citronfromage​

Trifli m/ abrikoser

Hjemmelavet is m/ frugt

2 retter: 175,00

3 retter: 200,00

Kaffe med lagkage

68,00 pr. couvert

Kaffe m/ bolle og kringle

70,00 pr. couvert

En hovedret

135,00 pr. couvert

Kaffe

25,00 pr. couvert

Kroen har lokaler med plads til henholdsvis 20, 30, 40 og 100 personer.​

HUSK

Mortensaften d. 10 november 2020 kl. 17:00

Ring for nærmere oplysninger 24 24 15 43 

Nye Corona-regler

De nye regler indebærer, at vi kun må servere for 10 gæster ad gangen.

Det betyder, at vi kan servere frokost kl. 12:30 og igen kl. 14.00.

Vi kan tilbyde middag kl. 17.00 og igen kl. 18.45.

Samtidig er vi nødsaget til at bede om bordbestilling.

Mortensaften bliver berørt på samme måde.

Desuden kan vi tilbyde menuen til Mortensaften ud af huset – vi tilbyder et stykke med ferskrøget laks, andesteg med tilbehør og gammeldags æblekage.

Pris pr. kuvert ud af huset kr. 255,00 og i restauranten kr. 295,00 pr. kuvert.