Udby Platte

Serveres indtil kl. 17.00

Marinerede sild
Med rå løg og capers

Lun hakkebøf
Med bløde løg og surt

Æg og tomat

Leverpostej
Med champignon og bacon

Brieost

Kr. 159,-​

Jubilæum på Udby Kro

Den 17. oktober 2019 er en festdag på den gamle landevejskro, hvor Käthe Fugl med forbavselse har opdaget, at det er 25 år siden hun blev krokone.

Hvad der den gang fik alle med forstand på kroer til at ryste på hovedet – en pædagog, endda i moden alder og en usælgelig kro, der havde stået tom i to år – det ville aldrig gå!

Men nu er det altså gået i et kvart århundrede, fortæller krokonen med et smil. For når maden er god, og der er tid til en snak med gæsterne, ja så er det jo en fornøjelse, at være krokone på en landevejskro.

Selvfølgelig skal det fejres, og derfor inviteres kroens venner til reception fra kl. 15 til 18 den 17. oktober.