Smørrebrød

Serveres indtil kl. 17.00​

16​

Marinerede sild

kr. 48,00

17

Kryddersild

kr. 50,00

18

Fiskefilet m/ remoulade

kr. 75,00

19

Rejer på franskbrød

kr. 75,00

20

Æg og rejer

kr. 65,00

21

Æg og tomat

kr. 45,00

22

Flæskesteg m/ rødkål og surt

kr. 55,00

23

Skinke med spejlæg

kr. 58,00

24

Roastbeef med ristede løg og remoulade

kr. 68,00

25

Leverpostej med sky og surt

kr. 45,00

26

Dyrlægensnatmad

kr. 65,00

27

Røget ål med røræg

kr. 95,00

28

Gammel ost med fedt og sky

kr. 65,00

29

Ostemad med pynt

kr. 49,00

195

Rosenborg bondebrie

kr. 49,00

30

Sildetallerken: 

Marinerede sild, kryddersild, æg med benfri sild

kr. 115,00

32

3 håndmadder

kr. 90,00

196

Gorgonzola med portvin, løg og æggeblomme

kr. 85,00

Jubilæum på Udby Kro

Den 17. oktober 2019 er en festdag på den gamle landevejskro, hvor Käthe Fugl med forbavselse har opdaget, at det er 25 år siden hun blev krokone.

Hvad der den gang fik alle med forstand på kroer til at ryste på hovedet – en pædagog, endda i moden alder og en usælgelig kro, der havde stået tom i to år – det ville aldrig gå!

Men nu er det altså gået i et kvart århundrede, fortæller krokonen med et smil. For når maden er god, og der er tid til en snak med gæsterne, ja så er det jo en fornøjelse, at være krokone på en landevejskro.

Selvfølgelig skal det fejres, og derfor inviteres kroens venner til reception fra kl. 15 til 18 den 17. oktober.