top of page

lør. 04. maj

|

Lundby

Bobby Molino

Lørdag D. 04/05 kl.18 Bobby Molino God gammel Rock´n Roll med den ”ægte” lyd går aldrig af mode. Dette er en påstand, men ikke desto mindre sand. 50’er og 60'er rocken har som bekendt stadig tag i et meget stort publikum, specielt de mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Bobby Molino
Bobby Molino

Tid og sted

04. maj 2024, 18.00 – 22.00

Lundby, Københavnsvej 588, 4750 Lundby, Danmark

Om eventet

Bobby Molino & Nutrockers blev dannet i 1969 og de serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 60’erne. I starten af halvfjerdserne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seebach var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser, hvilket blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet samt masser af trofaste fans.

På vores lækre julbuffet finder du bl.a. 4 slags sild, fiskefilet med remoulade, æg og rejer, medisterpølse med stuved grønlangkål, sylte med rødbede og sennep, ribensteg med brune kartofler, frikadeller med agurkesalat, tarteletter med høns i asparges, ostebord og ris a la mande.

Disse musikalske indslag vi underholder med her på Udby Kro, er et samarbejde mellem de musikalske venner og Udbykro.

Dette fantastiske samarbejde giver mulighed for at komme ud med en bredere musikalsk vifte af underholdning for enhver smag. Vi prøver så vidt muligt at ramme alle alders grupper og en blandet musik smag.

Det er muligt at overnatte på Kroen, men du skal være i god tid. For at bestille skal du ringe på +45 26 39 49 87

Torsdag, fredage og lørdages arrangementer starter kl.18.00, hvor der vil være spisning og efterfølgende musik.

Søndags arrangementer starter kl.13.00 med spisnings og efterfølgende musik.

Del dette event

bottom of page