​BUFFET & KOLDE BORDE (MIN. 20 COUVERTER)

Udby buffet

Laksesalat m/tomater, blandet salat asparges, bladselleri

Laksefrikadeller m/ krydderurter

Røget laks m/ fennikelcreme

Kyllingespyd m/ krydderurter

Svinekam faseret med abrikoser, hertil urtemayo

Okseculotte med peberrodssalat

Pastasalat m/blå ost, valnødder, pærer og rucola

Marinerede gulerødder m/spidskommen,honning og timian

Små stegte kartofler m/citronsmør og havsalt

Brie m/flødeost og krydderurter

295.00 pr. couvert.

Buffet 1:

Fisketallerken m/ lakseterrine, marinerede krebsehaler

Fersk røget laks, hjemmebagt brød og dressing

Tyndstegsfilet - skinke - kalkun

Flødestuvede kartofler, pommes risoli, rødløgssalat m/ tranebær, tomatsalat, coleslaw, pastasalat, broccolisalat, salat himmelblå, dressing og sauce, hjemmebagt fransk landbrød

Ostefad, frugt og kiks - hjemmelavet is m/ vafler - hindbærfromage på nøddebund

kr. 295,00 pr. couvert

Buffet 2:

Marinerede sild, kryddersild, hjemmelavet karrysild

Fiskefilet m/ citron og remoulade

Fersk røget laks m/ asparges og røræg

Tarteletter m/ høns i asparges, hjemmelavet leverpostej m/ champignon og bacon, lun ribbenssteg m/ rødkål, lun mørbradbøf m/ surt

Roastbeef m/ revet peberrod, ristet løg og surt

Ostefad m/ frugt og kiks, hj. bagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Buffet 3:​

Marinerede krebsehaler, lakserulle m/ dressing

Røget lammekølle m/ reje- porreragout

Landskinke m/ grønsagsremoulade

Andeleverpostej m/ portvinssky og cornichoner

Oksefilet m/ smørstegte timiankartofler

Grønsagstærter og mixed salat

Brie m/ cognac og nødder, hjemmebagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Käthes Buffet​

Gravede laks med rævesovs

Orangemarineret hellefisk serveres med lakserogncreme

Små lune pirogger med skaldyr og en fiskevelouté

Kalkunbryst med grønsagsgratin

Broccolisalat med ristede bacontern

Helstegt oksekød serveret med hvidløg/ estragon bagte tomater

Braiseret kalveculotte med rosmarin ovnbagte rodfrugter

Chokoladetærte med vanillecreme

Chokoladeskal med fromage

2 slags franske oste med marinerede valnødder

Frisk frugt

kr. 315,00 pr. couvert

Jubilæum på Udby Kro

Den 17. oktober 2019 er en festdag på den gamle landevejskro, hvor Käthe Fugl med forbavselse har opdaget, at det er 25 år siden hun blev krokone.

Hvad der den gang fik alle med forstand på kroer til at ryste på hovedet – en pædagog, endda i moden alder og en usælgelig kro, der havde stået tom i to år – det ville aldrig gå!

Men nu er det altså gået i et kvart århundrede, fortæller krokonen med et smil. For når maden er god, og der er tid til en snak med gæsterne, ja så er det jo en fornøjelse, at være krokone på en landevejskro.

Selvfølgelig skal det fejres, og derfor inviteres kroens venner til reception fra kl. 15 til 18 den 17. oktober.