​BUFFET & KOLDE BORDE (MIN. 20 COUVERTER)

Udby buffet

Laksesalat m/tomater, bl. salat asparges, bladselleri

Laksefrikadeller m/ krydderurter

Røget laks m/ fennikelcream

Kyllingespyd m/ krydderurter

Svinekam faseret med abricoser, hertil urtemayo

Okseculotte med peberrodssalat

Pastasalat m/blå ost, valnødder, pærer og rucola

Marinerede gulerødder m/spidskommen,honning og timian

Små stegte kartofler m/citronsmør og havsalt

Brie m/flødeost og krydderurter

295.00 pr. couvert.

Buffet 1:

Fisketallerken m/ lakseterrine, marinerede krebsehaler

Fersk røget laks, hj. bagt brød og dressing

Tyndstegsfilet - skinke - kalkun

Flødestuvede kartofler, pommes risoli, rødløgssalat m/ tranebær, Tomatsalat, coleslaw, pastasalat, broccolisalat, salat himmelblå, Dressing og sauce, hj. bagt fransk landbrød

Ostefad, frugt og kiks - hjemmelavet is m/ vafler - jordbærstænger

kr. 295,00 pr. couvert

Buffet 2:

Marinerede sild, kryddersild, hj. lavet karry sild

Fiskefilet m/ citron og remoulade

Fersk røget laks m/ asparges og røræg

Tarteletter m/ høns i asparges, hj. lavet leverpostej m/ champignon og bacon, lun ribbenssteg m/ rødkål, lun mørbradbøf m/ surt

Roastbeef m/ revet peberrod, ristet løg og surt

Ostefad m/ frugt og kiks, hj. bagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Buffet 3:​

Marinerede krebsehaler, lakserulle m/ dressing

Røget lammekølle m/ reje- porreragout

Landskinke m/ grønsagsremoulade

Andeleverpostej m/ portvinssky og cornichoner

Oksefilet m/ smørstegte timiankartofler

Grønsagstærter og mixed salat

Brie m/ cognac og nødder, hj. bagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Käthes Buffet​

Gravede laks med rævesovs

Orangemarineret hellefisk serveres med lakserogncreme

Små lune pirogger med skaldyr og en fiskevelouté

Kalkunbryst med grønsagsgratin

Broccolisalat med ristede bacontern

Helstegt oksekød serveret med

hvidløg/ estragon bagte tomater

Braiseret kalveculotte med rosmarin ovnbagte rodfrugter

Chokoladetærte med vanillecreme

Chokoladeskal med fromage

2 slags franske oste med marinerede valnødder

Frisk frugt

kr. 315,00 pr. couvert

Fredag menu:

Gamle dags oksesteg med tilbehør

Kun Kr. 99,-​

TAPAS FOR 2

Tapas for 2 er en dele-tallerken med lækkerier af pølser/oste/og lidt fra havet.

Teirren af laks. Wrap med fyld af røget laks og urter. Parmaskinke med melon.

Kyllingsalat m/chili. Blinis med avokadomos. Chorizo, 2 slags ost, oliven, brød og pesto.

Kun Kr. 150,-​

A la Carte

Torsdag, fredag, lørdag og søndag

Ældrefest

27 maj. Fra kl. 13-17.

Buffet og musik. 

Reservation nødvendig

Udby Kro   |   Københavnsvej 588   |   4750 Lundby   |   Telefon:  24 24 15 43