​BUFFET & KOLDE BORDE (MIN. 20 COUVERTER)

Udby buffet

Laksesalat m/tomater, blandet salat asparges, bladselleri

Laksefrikadeller m/ krydderurter

Røget laks m/ fennikelcreme

Kyllingespyd m/ krydderurter

Svinekam faseret med abrikoser, hertil urtemayo

Okseculotte med peberrodssalat

Pastasalat m/blå ost, valnødder, pærer og rucola

Marinerede gulerødder m/spidskommen,honning og timian

Små stegte kartofler m/citronsmør og havsalt

Brie m/flødeost og krydderurter

295.00 pr. couvert.

Buffet 1:

Fisketallerken m/ lakseterrine, marinerede krebsehaler

Fersk røget laks, hjemmebagt brød og dressing

Tyndstegsfilet - skinke - kalkun

Flødestuvede kartofler, pommes risoli, rødløgssalat m/ tranebær, tomatsalat, coleslaw, pastasalat, broccolisalat, salat himmelblå, dressing og sauce, hjemmebagt fransk landbrød

Ostefad, frugt og kiks - hjemmelavet is m/ vafler - hindbærfromage på nøddebund

kr. 295,00 pr. couvert

Buffet 2:

Marinerede sild, kryddersild, hjemmelavet karrysild

Fiskefilet m/ citron og remoulade

Fersk røget laks m/ asparges og røræg

Tarteletter m/ høns i asparges, hjemmelavet leverpostej m/ champignon og bacon, lun ribbenssteg m/ rødkål, lun mørbradbøf m/ surt

Roastbeef m/ revet peberrod, ristet løg og surt

Ostefad m/ frugt og kiks, hj. bagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Buffet 3:​

Marinerede krebsehaler, lakserulle m/ dressing

Røget lammekølle m/ reje- porreragout

Landskinke m/ grønsagsremoulade

Andeleverpostej m/ portvinssky og cornichoner

Oksefilet m/ smørstegte timiankartofler

Grønsagstærter og mixed salat

Brie m/ cognac og nødder, hjemmebagt fransk landbrød

kr. 288,00 pr. couvert

Käthes Buffet​

Gravede laks med rævesovs

Orangemarineret hellefisk serveres med lakserogncreme

Små lune pirogger med skaldyr og en fiskevelouté

Kalkunbryst med grønsagsgratin

Broccolisalat med ristede bacontern

Helstegt oksekød serveret med hvidløg/ estragon bagte tomater

Braiseret kalveculotte med rosmarin ovnbagte rodfrugter

Chokoladetærte med vanillecreme

Chokoladeskal med fromage

2 slags franske oste med marinerede valnødder

Frisk frugt

kr. 315,00 pr. couvert

HUSK

Mortensaften d. 10 november 2020 kl. 17:00

Ring for nærmere oplysninger 24 24 15 43 

Nye Corona-regler

De nye regler indebærer, at vi kun må servere for 10 gæster ad gangen.

Det betyder, at vi kan servere frokost kl. 12:30 og igen kl. 14.00.

Vi kan tilbyde middag kl. 17.00 og igen kl. 18.45.

Samtidig er vi nødsaget til at bede om bordbestilling.

Mortensaften bliver berørt på samme måde.

Desuden kan vi tilbyde menuen til Mortensaften ud af huset – vi tilbyder et stykke med ferskrøget laks, andesteg med tilbehør og gammeldags æblekage.

Pris pr. kuvert ud af huset kr. 255,00 og i restauranten kr. 295,00 pr. kuvert.